CV -TYÖPAJA (1h)

CV -työpaja on henkilökohtainen valmennustuokio Sinulle, joka kaipaat apua CV:n kokoamiseen. Valmennuksessa opit, mitä tietoja CV:ssä tulisi olla , millaisessa järjestyksessä, miten kohdentaa CV tiettyyn hakuun ja miten saada siitä persoonallisempi eli muista hakijoista erottuvampi

Valmennus on luotu avuksi Sinulle, jolle CV:n teko on vielä melko uutta tai tuntuu työläältä. Huomioithan, että valmennuksessa emme konkreettisesti kokoa CV:tä, vaan saat henkilökohtaiset, toimivat vinkit, joita voit hyödyntää jatkossa tulevissakin hauissasi. Jos haluat, voit kurssille ilmoittautumisen jälkeen lähettää minulle työpaikkailmoituksen, johon haluaisit hakusi kohdentaa tai vanhan CV:si, joka kaipaa tuunausta, mutta voimme edetä myös täysin "tyhjältä pöydältä".

RAAMIT VALMENNUKSELLE:

Kesto: 1h. 

Tapaaminen: etäyhteyksin Zoomilla. 

Ajankohta: Valmennusajankohdat ma-pe. Sovimme yhdessä sähköpostitse molemmille sopivan aikataulun.

TOIMI NÄIN: Maksa valmennus täällä, ja maksuprosessin päätteeksi sähköpostiisi kilahtaa kuitti onnistuneesta maksusta (Huom! Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on varmasti kirjoitettu oikein!). Samalla hetkellä myös minun omaan sähköpostiini kilahtaa tieto, että olet uusi asiakkaani ja olet ostanut valmennuksen. Kun saan viestin, laitan sulle pikimmiten sähköpostia, jotta pääsemme sopimaan yhdessä valmennuksen ajankohdan! Luen ja vastailen työposteihin arkipäivisin, ma-pe.

HUOMIOI: Valmennuksessa emme konkreettisesti tee CV:tä.

Olisi mukava päästä tutustumaan sinuun ja työunelmiisi! Ehkä nähdään valmennuksessa?

Voit ostaa valmennuksen täältä

Vai tuntuuko siltä, että kaipaisit henkilökohtaista apua myös työhakemuksen kirjoittamiseen? Kurkkaa siinä tapauksessa tänne.


10 VINKKIÄ TYÖHAASTATTELUUN

Kolkutteleeko työhaastattelu ovella?

Onko edellisestä työhaastattelusta jo aikaa tai oletko menossa haastateltavaksi vasta aivan ensimmäistä kertaa?

Tilaa nyt sähköpostiisi maksutta 

10 VINKKIÄ TYÖHAASTATTELUUN!

Vinkkien avulla saat taklattua pahimman jännityksen ennen haastatteluun menemistä.

>