TYÖNHAUN TEHOVALMENNUS (2h) 

Henkilökohtainen Työnhaun tehovalmennus (2h) on ytimekäs valmennus Sinulle, joka kaipaat apua CV:n kokoamiseen tai olemassa olevan CV:si paranteluun, ja haluat pohtia työhakemuksesi sisältöä yhdessä minun, valmentajasi kanssa. Valmennuksessa käydään läpi tärkeimmät asiat CV:ssä sekä mietitään sitä, miten CV:n saa kohdennettua erilaisiin hakuihin. Työhakemuksen osalta keskitytään hakemuksen järkevään jäsentelyyn sekä siihen, miten hakemus saadaan parhaiten "keskustelemaan" työpaikkailmoituksen kanssa.

Valmennuksen tavoitteena on muokata työnhaun asiakirjasi juuri Sinun näköisiksesi, jotta voit lähteä työnhakuun luottavaisin mielin, parhaalla potentiaalillasi!

Työnhaun tehovalmennuksen asiakkaiden palautteita:

"Työnhaun tehovalmennus antoi todella enemmän kuin osasin odottaa. Ajattelin saavani vain vinkkejä CV:n ja hakemuksen viilaamiseen. Sen sijaan sain aivan loistavia, asiantuntevia, erittäin konkreettisia ja personoituja neuvoja sekä ideoita. Asioita tarkasteltiin monesta eri näkökulmasta ja aina kuitenkin niin, että dokumentit muotoutuivat lopulta juuri minun näköisikseni. Valmennus antoi myös uskomattoman energiapiikin työnhakuuni. Jennin antamilla vinkeillä teki heti mieli alkaa muokkaamaan CV:tä ja hakemusta. Lopputuloksessa oli nähtävissä aivan valtava ero entiseen selkeyden, informatiivisuuden sekä kohdennetun ja personoidun sisällön suhteen. Itse aion ostaa samaisen valmennuksen myös miehelleni, sillä uskon, että kyseisestä valmennuksesta hyötyvät monipuolisesti kaikki (uransa alussa työnhaun kanssa tuskailevat tai jo kokeneemmat konkarit, joiden on aluksi tarkoitus vain vähän viilata jo pitkään käytössä olleita työnhakudokumenttejaan.)"

"Jenni on auttanut minua matkallani kohti unelmatyötäni. Häneltä löytyi käytännöllisiä ja tehokkaita tapoja auttaa minua etenemään urallani. Jenni johdatteli minua tunnistamaan ongelmani työnhaussa ja ratkaisemaan ne. Hänellä on kyky kuunnella ja välittää. Heti yhteistyömme jälkeen työnhakuni oli aikaisempaa menestyksekkäämpi! Jennin avulla olen löytänyt oman juttuni, sen jossa vahvuuteni saavat loistaa ja arvoni toteutuvat."

Toivotan siis sinutkin lämpimästi tervetulleeksi Työnhaun tehovalmennukseen!

RAAMIT VALMENNUKSELLE: 

Kesto: 2h. 

Tapaaminen: etäyhteyksin Zoomilla. 

Ajankohta: Valmennusajankohdat ma-pe välisenä aikana. Sovimme yhdessä sähköpostitse sopivan valmennusajankohdan.

TOIMI NÄIN: Maksa valmennus täällä, ja maksuprosessin päätteeksi sähköpostiisi kilahtaa kuitti onnistuneesta maksusta (Huom! Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on varmasti kirjoitettu oikein!). Samalla hetkellä myös minun omaan sähköpostiini kilahtaa tieto, että olet uusi asiakkaani ja olet ostanut valmennuksen. Kun saan viestin, laitan sulle pikimmiten sähköpostia, jotta pääsemme sopimaan yhdessä valmennuksen ajankohdan! Luen ja vastailen työposteihin arkipäivisin, ma-pe.

HUOMIOI: Valmennuksessa emme konkreettisesti tee CV:tä tai hakemusta, mutta saat niihin parhaat vinkit, joiden avulla saat itse luotua persoonalliset asiakirjat.

Olisi mukava päästä tutustumaan sinuun ja työunelmiisi! Ehkä nähdään valmennuksessa?

Voit ostaa valmennuksen täältä

Vai tuntuuko siltä, että mieluummin opiskelisit työnhaun asiakirjojen saloja (CV, työhakemus ja videohakemus) omaan tahtiisi, verkkokurssin muodossa? Kurkkaa siinä tapauksessa tänne.


10 VINKKIÄ TYÖHAASTATTELUUN

Kolkutteleeko työhaastattelu ovella?

Onko edellisestä työhaastattelusta jo aikaa tai oletko menossa haastateltavaksi vasta aivan ensimmäistä kertaa?

Tilaa nyt sähköpostiisi maksutta 

10 VINKKIÄ TYÖHAASTATTELUUN!

Vinkkien avulla saat taklattua pahimman jännityksen ennen haastatteluun menemistä.

>